Over ons

Webily Webdesign bestaat al sinds 2018. Wat begon als een hobby, werd al snel groter: tussen 2018 en 2020 heeft Bram veel websites mogen maken voor het lokale MKB. In 2020 is Webily even uit de lucht gegaan, maar nu, in 2024, is het terug! Samen met Piero heeft Bram Webily nieuw leven ingeblazen, en we staan klaar om prachtige, resultaat- en doelgerichte websites te maken voor jouw bedrijf.

Daarbij richten we ons specifiek op het MKB, juist omdat daar vaak de grootste winst te behalen valt: veel kleine ondernemers hebben nog geen website, of hebben er wel een maar die is te verwaarlozen. En dat terwijl een website onmisbaar is in dit steeds digitaler wordende tijdperk! Tegen gunstige tarieven voorziet Webily het MKB daarom van een prachtige en functionele website, die met de tijd meegaat.

Hieronder kun je Bram en Piero persoonlijk leren kennen, maar niks is zo goed als een persoonlijke ontmoeting. Dus: wanneer drinken we samen een kopje koffie? Hopelijk tot ziens!

Bram Bakkers

Bram

Bram startte in 2018 met Webily. Tijdens de stop, bleef Webily aan hem knagen. Het was een passie! Vanuit die passie, én de gedachte dat MKB-websites beter kunnen en moeten, is Webily weer gestart.

Verder is Bram afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht (LL.B.), en volgt hij momenteel de master Bestuursrecht. Hij helpt jouw bedrijf dus graag ook met bijvoorbeeld algemene voorwaarden en een privacyverklaring.

Piero

Piero heeft samen met Bram Webily herstart met een nieuwe visie en duidelijk plan van aanpak. Door ons te richten op voornamelijk MKB-websites willen we de lokale ondernemer meer zichtbaar maken en ondersteunen daar waar dat kan.

Als mede-eigenaar is Piero voornamelijk het aanspreekpunt voor de klanten van Webily. Samen met jou gaat Piero graag een gesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we voor jou de beste website en hosting kunnen creëren.

© Copyright 2024 Webily - Alle rechten voorbehouden.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.